Jammer, uw browser kan deze website niet weergeven zoals hij bedoeld is. Dat kan bijv. zijn doordat u een sterk verouderde browser gebruikt of doordat uw browser-instellingen de bedoelde weergave van deze site verhinderen.

Indien u een sterk verouderde browser gebruikt willen wij u graag adviseren uw huidige browser op te waarderen naar een recentere versie. Behalve deze website zullen ook veel andere moderne websites er dan meteen een stuk beter uitzien.

Hollandse Nieuwe Online


Ons glossy magazine is ook online te bekijken.
Wij zijn trots op ons eigen magazine, en dat willen we laten zien ook!

Een plaatje...


Welkom op de website van de Nederlandse Vereniging in Hong Kong! Is het geen plaatje? En het ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook uitgerust met nieuwe functies.


Maandelijkse borrel


We organiseren verschillende activiteiten voor onze leden, de maandelijkse borrel is een groot succes!

Elke eerste donderdag van de maand ontmoeten leden en niet leden elkaar om ervaringen te delen en gezellig bij te kletsen. Zo wordt Hong Kong nog leuker!

Meld je aan voor:

Evenement: Paasfeest

Naam Paasfeest
Locatie Residentie Consul-Generaal, 24 Mount Cameron Road
Begindatum 24-03-2018 Einddatum 24-03-2018
Aanvang 13:00 Einde 15:00
Bijzonderheden 24 Mount Cameron Road, The Peak
Omschrijving

Op zaterdag 24 maart komt de paashaas eieren verstoppen op de residentie van de Consul-Generaal. Kom samen met een heleboel andere kinderen paaseieren zoeken in de prachtige tuin, dat moet wel gezellig worden! Nadat alle eieren gevonden zijn kunnen de kinderen zich vermaken met leuke spelletjes. Wij zorgen voor wat lekkers!

 

Adres Residentie: 24 Mount Cameron Road (bij het Politie Museum). Vanwege beperkte parkeergelegenheid adviseren wij met het openbaar vervoer te komen.

 

Dit event is gratis en enkel voor leden van de Nederlandse Vereniging. Meld je snel aan via events.nedverhk.com.

 

 Gold Sponsors Silver Sponsors Vrienden van de Vereniging
ING ABNAMRO
Apprique - business enhancing online solutions
Philips Robeco

Ogenblik a.u.b. ...