Jammer, uw browser kan deze website niet weergeven zoals hij bedoeld is. Dat kan bijv. zijn doordat u een sterk verouderde browser gebruikt of doordat uw browser-instellingen de bedoelde weergave van deze site verhinderen.

Indien u een sterk verouderde browser gebruikt willen wij u graag adviseren uw huidige browser op te waarderen naar een recentere versie. Behalve deze website zullen ook veel andere moderne websites er dan meteen een stuk beter uitzien.

Hollandse Nieuwe Online


Ons glossy magazine is ook online te bekijken.
Wij zijn trots op ons eigen magazine, en dat willen we laten zien ook!

Een plaatje...


Welkom op de website van de Nederlandse Vereniging in Hong Kong! Is het geen plaatje? En het ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook uitgerust met nieuwe functies.


Maandelijkse borrel


We organiseren verschillende activiteiten voor onze leden, de maandelijkse borrel is een groot succes!

Elke eerste donderdag van de maand ontmoeten leden en niet leden elkaar om ervaringen te delen en gezellig bij te kletsen. Zo wordt Hong Kong nog leuker!

Lid worden

Als u lid wilt worden verzoeken wij u een email te sturen naar . Vermeld in de e-mail de volgende gegevens (vanzelfsprekend voor zover van toepassing):
  • Voornaam en achternaam
  • Voornaam partner, achternaam partner
  • Namen en geboortedata van de kinderen
  • Adres
  • Emailadres
  • Telefoon
  • Telefoon mobiel
  • Naam werkgever
  • Naam werkgever partner
Na ontvangst van de e-mail wordt u ingeschreven als aspirantlid en zodra de betaling van de contributie is ontvangen bent u daadwerkelijk lid. De contributie voor de Nederlandse Vereniging is als volgt:

 

Individueel lidmaatschap HK$ 450 per jaar
   
Familie lidmaatschap (vanaf 2 personen) HK$ 900 per jaar
   
Studenten lidmaatschap HK$ 250 per jaar

Het contributiejaar loopt van 1 september tot en met 31 augustus.

Internetbetaling
U kunt uw contributie (en inschrijfkosten) overmaken op rekeningnummer 491-833992-838 t.n.v. 'Nederlandse Vereniging (Netherlands Association)', HSBC Hong Kong, 1 Queen’s Road Central, Hong Kong, (HSBCHKHHHKH). Stuur alstublieft de bevestiging van de betalingstransactie per e-mail naar de penningmeester (treasurer@nedverhk.com) met in cc leden@nedverhk.com, aangezien we anders uw betaling niet kunnen traceren. 

Wijzigingen persoonlijke gegevens
Indien uw persoonlijke gegevens zijn gewijzigd (bijv. nieuw adres, gezinsuitbreiding) of als u uw lidmaatschap wilt beëindigen, verzoeken wij u dat per e-mail door te geven aan de ledenadministratie: .


Gold Sponsors Silver Sponsors Vrienden van de Vereniging
ING ABNAMRO
Apprique - business enhancing online solutions
Philips Robeco

Ogenblik a.u.b. ...