Jammer, uw browser kan deze website niet weergeven zoals hij bedoeld is. Dat kan bijv. zijn doordat u een sterk verouderde browser gebruikt of doordat uw browser-instellingen de bedoelde weergave van deze site verhinderen.

Indien u een sterk verouderde browser gebruikt willen wij u graag adviseren uw huidige browser op te waarderen naar een recentere versie. Behalve deze website zullen ook veel andere moderne websites er dan meteen een stuk beter uitzien.

Hollandse Nieuwe Online


Ons glossy magazine is ook online te bekijken.
Wij zijn trots op ons eigen magazine, en dat willen we laten zien ook!

Een plaatje...


Welkom op de website van de Nederlandse Vereniging in Hong Kong! Is het geen plaatje? En het ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook uitgerust met nieuwe functies.


Maandelijkse borrel


We organiseren verschillende activiteiten voor onze leden, de maandelijkse borrel is een groot succes!

Elke eerste donderdag van de maand ontmoeten leden en niet leden elkaar om ervaringen te delen en gezellig bij te kletsen. Zo wordt Hong Kong nog leuker!

Wie zijn wij

De Nederlandse Vereniging in Hong Kong heeft als doel de saamhorigheid van de in Hong Kong woonachtige Nederlanders te bevorderen. Er worden evenementen georganiseerd voor en door Nederlanders en mensen die affiniteiten hebben met Nederland. We houden de Nederlanders op de hoogte van al wat gaande is met behulp van e-mail nieuwsbrieven, onze Facebookpagina, deze website en het kwartaalmagazine Hollandse Nieuwe.

Bestuur


Voorzitter Angela Mijnders-van Diemen
Penningmeester Sem Huizer
Secretaris Mildred Feenstra secretaris@nedverhk.com
Evenementen Vacature
evenementen@nedverhk.com
Ledenadministratie Hester Grisel
Eindredactie HN Zuba Adham
Sponsorzaken Elske Goedhart
Webzaken Maarten Swemmer
Communicatie Michelle van Sliedregt

Gold Sponsors Silver Sponsors Vrienden van de Vereniging
ING ABNAMRO
Apprique - business enhancing online solutions
Philips Robeco

Ogenblik a.u.b. ...